Tuesday, April 26, 2011

4 orang wanita group lepasan SPM 2010 di facebook yg membuatkan aku sakit kepale....~

    Assalamualaikum kepada semua mike yg sudi baca blog akem yg x seberapa lawo sangat nih....ok hari nie akem nak citer pasal 4 orang budak perempuan yg selalu buat kepale akem pening...hehehe untuk klu dia ialah 2S , 1E dan 1M...sape la dye nie an....tapi yg pastinya klu x de dia x ceria lepasan spm 2010 di FB...

    Pertamanya saya suka nak citer pasal budak nie namanya Mya ...orang panggil Myra or Mya...hurm..saya baru je kenal dengan dia nih....tapi dia jenis gurlz yg okok je....dia suka bergaul dan suka la bercerita2 dalam group lepasan..setakat nie x pernah la tegok perangai dia yg bukan2 dalam group..hehehe...klu korang nak tau..dia nie peramah dengan semua orang..
  Nie lagi sorang minah yg dilahirkan abnormal di group leapsan SPM...dia dalah satu orang yg dpt menceriakan group tu..x de dia nie sunyi je sebab dia suka pot pet2 kat lepasan...dia nie juga suka ckp lepas..ops..lupa plak..nama dia Eyna....eyna kadang2 suka sakitkan aty orang..haha agaknya dia nie memang berperangai macam tu kowt..ala korang kan tau..dalam dunia nie bermacam2 ragam sketsa kehidupan manusia....jadi x heranla klu satu hari nanti korang dpt kawan macam dia nie...yg bagusnya klu dpt kawan macam nie..dia akan ckp kesalahan kita secara direct dan x de kalis2....tu importantnya..setelah budak2 lepasan SPM buat kajian..dia nie amat mudah sensatif...dia kadang2 klu suka2 tapi dalam hati dia menangis....dia nie memang superb women la....dia sakit hati or kecewa tapi x tunjuk dengan orang...hope korang carik la kawan macam nie....dia nie juga agak mesra dengan sesiapa je..klu korang nak tau..dia nie suka kacak 
Star Light kat facebook..haha tu salah satu juga kawan saya di FB.....
  Ha..citer pasal budak nie memang la..sampai hujung dunia x habis agi...klu korang nak tau...nie la aniza...orang yg selalu memberi feeling kepada orang lain...dari tadi asyik suka tag nama Star Light je....haiz..dia nie memang berperangai pelik...dia juga amat kuat daya imaginasi..walaupon bende tu visual tapi dia seolah2 macam bende tu depan mata dia dan reaksi dia pown berbeza....aniza nie orangnya suka berterus terang..dan juga pandai memujuk la..x tau la bagi korang an dia nie macam mana..aku just bagi pendapat pada persepsi aku jer....bahasa dia pown bole tahan manja gak..hehehe...tapi an...orang ramai suka dia kat fb sekarang nih..hahaha..niza aku bngkar realiti..hahahaha...kadang2 niza juga suka nyakat orang lain..terutama mohd isyraf dan star light...tapi niza nie ceria orangnya...marah x tunjuk,sedih x tunjuk lebih kurang sama dengan eyna tadi..hahaahahahahaha


Ops...gambar dah di delete sebab cute sangat...awww







  Siapakah gerangan ini...haha ini la hidayah...orang yg kiut gambonyer dalam fb....ark..dia nie klu korang nak tau jenis suka marah2 sikit....tapi an dia nie sporting dalam group...biasalah..macam2 ragam an....kengkawan nie kita kene phm dia macam mana...dia juga x suka diganggu x tentu pasal..hahahaha..klu nak gurau dengan dia mesti kene marah dlu..hahaha dia nie klu dah benci orang..hurm x tau nak ckp....hahaha...sometimes hidayah memang manja gak....manja2 kucing gitu...seronok dpt share citer dengan dia..sebab dia nie suka diajak berborak..dan ada yg ckp yg hidayah ie cpt bosan...hahahahaha ntah la aku x tau pasal tu...bila dia dah suka seseorang..pergh suka giler..hahahaha itu la je yg aku tau dari dia...
  Kongklusinya ialah..sayanglah kawan2 anda walaupon macam2 ragam yg korang jumpa...jagalah hati kawan selagi kita mampu menjaganya....menjalin ikatan persahabatan memang manis tetapi terputus jalinan persahabatan memang pahit....renung2kan dan selamat beramal....~~

2 comments:

  1. cerita sal aku paling panjang hahahahhaha entry sebelum nie hahaha ^^

    ReplyDelete